Installera ett WordPress-tema med FTP och FileZilla

Du kan behöva installera ett WordPress-tema via FTP. Det här alternativet är användbart för stora eller anpassade teman. Du kan använda vilken FTP-klientapp som helst, men de här stegen beskriver installationen med FileZilla .

1. Ladda ner temat .zip-fil.
  2. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  3. I fjärrplatsen avsnittet lokalisera mappen med din Wordpress webbplats.
  4. Navigera till mappen / wp-content / themes.
  5. I avsnittet Lokal plats letar du reda på .zip-filen på din lokala dator.
  6. Dra och släpp temafilen från avsnittet Lokal plats till avsnittet Fjärrplats .
  7. Packa upp temafilen .
  8. OBS! Om du inte kan packa upp filen på ditt värdtjänstkonto måste du packa upp filen på din lokala dator och sedan ladda upp den uppackade mappen.