Installera ett WordPress-tema med FTP

Du kan behöva installera ett WordPress-tema via FTP. Detta är användbart för stora eller anpassade teman.

1. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  2. Gå till mappen / wp-content / themes för din WordPress-webbplats.
  3. Ladda upp ditt tema till den här mappen.
  4. Om ditt tema är zippat måste du packa upp det. ( Webbhotell / cPanel / Plesk ).

OBS! Om du inte kan packa upp filen på ditt värdtjänstkonto måste du packa upp filen på din lokala dator och sedan ladda upp den ej packade mappen med filer.

5. Om ditt tema har ett anpassat formatmall, även kallat underordnat tema , upprepar du även processen för detta.

Nästa steg

• När du har installerat ett tema aktiverar du det från WordPress .