Installera ett tema i WordPress

Du kan installera ett tema från WordPress eller ladda upp ett premiumtema som du har köpt eller fått någon annanstans.

1. Logga in på WordPress
  2. Gå till menyn Utseende och klicka på Teman.
  3. Klicka på knappen Lägg till ny.
  4. Använd sökfältet och bläddra efter det tema du vill installera.
  5. Håll muspekaren över förhandsvisningen av temat och klicka på Installera .

OBS! Om du har köpt eller fått ett tredjeparts tema som du vill använda istället klickar du på knappen Ladda upp tema. Bläddra till temafilerna på din dator och klicka på Installera nu .