Installera ett tema i WordPress

Du kan installera ett tema från WordPress eller ladda upp ett premiumtema som du har köpt eller fått någon annanstans.

1. Logga in på WordPress
  2. Gå till menyn Utseende och klicka på Teman.
  3. Klicka på Lägg till ny knapp.
  4. Använd sökfältet och bläddra efter temat du vill installera.
  5. Håll muspekaren över förhandsgranskningen av temat och klicka Installera .

Notera: Om du köpte eller fick ett tema från tredje part som du vill använda istället klickar du på Ladda upp tema knapp. Bläddra till temafilerna på din dator och klicka Installera nu .