Installera eller aktivera ett tema i WordPress

När du har valt ett nytt WordPress-tema måste du installera och aktivera det innan det ändrar webbplatsens utseende. Du har två alternativ att installera, ändra och aktivera ett WordPress-tema:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Installera och aktivera ett anpassat tema, köpt tema eller tema från WordPress-katalogen.

Gör det själv

Om du vill installera, ändra eller aktivera ett tema i WordPress själv använder du tabellerna nedan för att hitta det scenario som passar in och följer anvisningarna.

Installera ett tema

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Installera ett tema i WordPress Bas
Installera ett WordPress-tema med FTP Medel

Ändra ett tema

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Ändra ett tema i WordPress Bas
Ändra ett WordPress-tema i databasen Medel
Ändra ett WordPress-tema med SSH Avancerat