Installera ett WordPress-insticksprogram med FTP

Du kan behöva installera ett WordPress-insticksprogram via FTP. Det här alternativet är användbart för stora eller anpassade insticksprogram. Du behöver ha en FTP-klient för att ladda upp filerna. Vi rekommenderar FileZilla.

Obs! Innan du sätter igång bör du ladda ner .zip-filen med insticksprogram lokalt på datorn (följ instruktionerna som följde med insticksprogrammet).

1. Zippa upp insticksfilerna lokalt på datorn (Windows eller macOS).
  2. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  3. I avsnittet Fjärrwebbplats på FileZilla letar du upp mappen med din WordPress-webbplats.
  4. Navigera till mappen /wp-content/plugins.
  5. I avsnittetLokal webbplats i FileZilla letar du upp mappen insticksprogram lokalt på din dator.
  6. Dra och släpp mappen med insticksprogrammet från Lokal webbplats till avsnittet Fjärrwebbplats.
    dra och släpp filer

Relaterade steg

• Efter att du installerat ett insticksprogram behöver du aktivera det inifrån WordPress.