Importera eller exportera WordPress-databas

I WordPress finns det tillfällen som återställningar, säkerhetskopieringar och migreringar när du kanske vill importera eller exportera din MySQL-databas. När du importerar och exporterar din databas har du två val:

• Ring ditt supportnummer så kan någon av våra experter göra det åt dig, mot en avgift.
  • Gör det själv med hjälp av instruktionerna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig, mot en avgift:

• Importera en WordPress-databas från en säkerhetskopia till den angivna databasen.
    • Exempel: backup.sql-fil.
  • Exportera en WordPress-databas och sätta filen på värdtjänstkontot.

Gör det själv

För att själv importera eller exportera databasen kan du använda tabellen nedan för att hitta det scenario som stämmer in för dig och följa de instruktionerna.

För att göra det själv se Svårighetsgrad
Exportera MySQL-databaser Bas
Importera SQL-filer till MySQL-databaser Bas
Exportera MySQL-databas i SSH Avancerat
Importera MySQL-databaser via SSH Avancerat