Hitta ditt databasvärdnamn

Om din webbplats använder en databas för att lagra innehåll (t.ex. WordPress, Drupal) behöver du ditt värdnamn för att koppla din webbplats till din databas.

För att hitta ditt databasvärdnamn, kontrollera din värdtjänstkontotyp och välj rätt alternativ i tabellen nedan.

Typ av värdtjänst Databasvärdnamn
cPanel Använd localhost
Plesk Hitta varje databas värdnamn

Nästa steg

• Nu när du har ditt databasvärdnamn kan du hämta ditt databasnamn, användarnamn och lösenord genom att läsa din databasinformation ( cPanel / Plesk ).
  • När du har all din databasinformation kan du uppdatera dina anslutningssträngar för att ansluta din webbplats till din databas.