Hitta ditt databasvärdnamn

Om din webbplats använder en databas för att lagra innehåll (t.ex. WordPress, Drupal) , kommer du att behöva ditt databasvärdnamn för att ansluta din webbplats till din databas.

För att hitta ditt databasvärdnamn, kolla din webbhotellstyp och välj rätt alternativ i tabellen nedan.

Typ av värdtjänst Databasvärdnamn
cPanel Använda sig av lokal värd
Plesk Hitta varje databas värdnamn

Nästa steg

• Nu när du har ditt databasvärdnamn kan du få ditt databasnamn, användarnamn och lösenord genom att visa dina databasuppgifter ( cPanel / Plesk ).
  • När du har alla dina databasuppgifter kan du uppdatera dina anslutningssträngar för att ansluta din webbplats till din databas.