Hantera din företagsregistreringsprofil

Företagsregistrering tillhandahåller en anpassad företagsinformation i Whois-databasen för ditt domännamn. Det inkluderar ditt företagsnamn, logotyp, upp till fyra webblänkar, telefonnummer, adress, öppettider, vägbeskrivning till din butik — det finns till och med plats för kuponger!

Du kan redigera din företagsregistreringsprofil via Business Manager med de här anvisningarna.

Så här hanterar du din företagsregistreringsprofil

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Företagsregistrering .
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Ange eller redigera informationen på flikarna Företagsinfo , Kontakt , Redigera karta , Kategorier , Extra och Slutför och klicka sedan på Nästa . Se avsnitten nedan för mer information om varje flik.

OBS! Klicka på Tillbaka för att gå tillbaka till föregående flik.

5. Klicka på Slutför för att spara dina ändringar.

Affärsinformation

Ange information om ditt företag på den här fliken. De obligatoriska fälten på fliken är Företagsnamn och Beskrivning .

Ladda upp en anpassad bildfil med logotypen genom att klicka i logotypområdet och bläddra efter din fil.

Kontakta

Den här fliken innehåller fält för en kontaktperson från ditt företag. Det finns inga obligatoriska fält på den här fliken.

Om du aktiverar Visa karta på min Whois-sida läggs en lokal karta till med din företagsplats till din post i Whois-databasen.

Redigera karta

Verifiera ditt företags plats på vår onlinekarta. Om det är felaktigt klickar du på rätt plats på kartan för att återställa markören.

Kategorier

Välj de kategorier som är relevanta för ditt företag. Du kan välja flera kategorier.

Så här lägger du till en kategori

1. Klicka på Lägg till kategori .
  2. Välj kategori och underkategori för ditt företag och klicka sedan på OK .

Så här tar du bort en kategori

1. Välj den oönskade kategorin.
  2. Klicka på Ta bort

Extra

Du kan ladda upp dina egna bildfiler och lägga till anpassade URL-länkar till din annons i Whois-databasen.

För att ladda upp bildfiler

1. Klicka på Klicka här för att ladda upp bilden .
  2. Klicka på Bläddra och gå till rätt bild.
  3. Klicka på Öppna och klicka sedan på OK .
  4. Ange en bildbeskrivning.

Så här lägger du till länkar till din listning i Whois-databasen

1. Klicka på Relaterade länkar .
  2. Ange dina länkar och beskrivningar.

Slutför

Markera Gör Skapa online-visitkort till en webbplats med en sida för att skapa en webbplats med en sida med en mall för onlinevisitkort.