Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Gör slutliga redigeringar

Steg 6 i Flytta en hanterad WordPress-webbplats till en ohanterad WordPress-kontoserie .

Obligatoriskt: Du behöver en textredigerare för att göra nödvändiga ändringar i den här SQL-filen. Det finns många externa textredigerare, vi rekommenderar Notepad ++ . Redigera inte filen i ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word.

Hanterade WordPress-bloggar använder ett slumpmässigt tabellprefix för sin databas. För att få din webbplats att arbeta på den nya värden måste du uppdaterawp-config.php på din nya värd så att den matchar databasprefixet i SQL-databasfilen som importerades i steg 5.

1. Anslut till ditt nya värdkonto med en filhanterare eller en FTP-klient som Filezilla . Varje värdtjänst har ett föredraget sätt att göra detta på. Om du är osäker på hur du gör det ber du den nya värdtjänstleverantören om anvisningar.
  2. Leta reda påwp-config.php filen och redigera den. Om du använder FileZilla, markera filen och högerklicka och välj Visa / Redigera .
  3. Uppdatera$table_prefix . Du bör ha prefixet när du har importerat SQL-databasfilen i Importera din webbplatsdatabas . Form exempel, om ditt prefix ärwp_yourPrefix_ .
    Tidigare: $ table_prefix = 'wp_'; Efter: $ table_prefix = 'wp_yourPrefix_';
  4. Spara filen när du är klar med ändringarna. Om du använder FileZilla ska du acceptera överskrivningsvarningen i FileZilla för att ersätta filen på din nya värd.
  5. Testa webbplatsen för att se om den fungerar som den ska.

Nästa steg

Om du ändrar domänen tillsammans med webbplatsmigrationen måste du söka och ersätta i databasen.

• Om ditt nya ohanterade värdtjänstkonto finns hos oss, följ instruktionerna i Hitta och ersätt för WordPress med SSH.
  • Om ditt nya ohanterade värdtjänstkonto är hos en annan värdleverantör, se deras dokumentation för anvisningar.