Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ladda ner dina webbplatsfiler

Steg 1 på webbplatsen Flytta en hanterad WordPress-blogg till en ohanterad WordPress-kontaserie .

För att flytta din WordPress-webbplats måste du ladda ner kopior av alla dina webbplatsfiler. Alla dina webbsidor, bilder och andra media finns i dinwp-content mapp.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill migrera väljer du Verktyg frånmenyikonen menyn.

menyn för webbplatsalternativ
  4. Välj Öppna bredvid Filbläddrare .
    filens webbläsarknapp
  5. Väljwp-content mappen och välj sedan Ladda ner från verktygsfältet.
    ladda ner innehållskatalogen