Hanterad WordPress Hjälp

Ladda ner dina webbplatsfiler

Steg 1 i serien Flytta en Hanterade WordPress-bloggwebbplats till ett icke-hanterat WordPress-konto-serien.

För att flytta din WordPress-webbplats måste du ladda ner kopior av dina webbplatsfiler. Alla dina webbsidor, bilder och andra media ligger i din wp-content-mapp.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill migrera väljer du Inställningar från Menyikon-menyn.
    Meny för webbplatsalternativ
  4. Intill Filläsaren i avsnittet Verktyg väljer du Öppna.
    Filläsarknapp
  5. Välj mappen wp-content och sedan Ladda ner från verktygsfältet.
    Ladda ner innehållskatalog