Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Exportera din webbplatsdatabas

Steg 2 i Flytta en hanterad WordPress-webbplats till en ohanterad WordPress-kontoserie .

Exportera en kopia av MySQL-databasen som din Hanterade WordPress-webbplats är ansluten till.

1. sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  2. För den webbplats du vill migrera väljer du Inställningar frånmenyikonen menyn.

menyn för webbplatsalternativ
  3. Välj Visa fler för att expandera panelen.
    visa mer
  4. Leta upp databasinformation och välj sedan Visa .
  5. Välj phpMyAdmin-URL: en som öppnar en inloggningssida i en ny webbläsarflik.
  6. Gå tillbaka till informationssidan för att kopiera användarnamnet och lösenordet .
  7. På inloggningssidan för phpMyAdmin klistrar du in användarnamnet och lösenordet
  8. Välj .
  9. Välj Exportera .
    hitta och välj export
  10. I avsnittet Export väljer du databasens användarnamn. Se till att du inte väljer schemat.
    välj databasnamnet
  11. I rutan Spara som fil markerar du rutan Spara som fil.
    spara som filplats
  12. Ge exporten ett namn i fältet Filnamn. Till exempel: sitename-database.
  13. Välj Gå för att hämta databas-SQL-filen.