Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Importera din webbplatsdatabas

Steg 5 i Flytta en hanterad WordPress-webbplats till en ohanterad WordPress-kontoserie .

Obligatoriskt: Du måste slutföra stegen i Redigera SQL-fil för importför att undvika MySQL-importfel.

Databas-SQL-filen som laddades ner i steg 2 ska importeras till den nya databasen för destinationswebbplatsen. Du kan behöva kontakta din nya värdleverantör för mer information om hur du gör det på deras plattform. Dessa instruktioner förutsätter att du använder det vanligaste verktyget, kontrollpanelen phpMyAdmin .

1. Anslut till phpMyAdmin för din nya värdkontodatabas.
  2. I phpMyAdmin väljer du din databas från menyn till vänster.
    en bild som visar hur man väljer databasnamn från menyn till vänster
  3. fliken Struktur väljer du Kontrollera alla och sedan släpper dumenyn Med markerad: för att förbereda databasen för SQL-import.
    en bild som visar hur du markerar kryssrutan alla och väljer släpp från rullgardinsmenyn
  4. Välj .
  5. Välj Ja i det varningsmeddelande som visas. Detta kommer att släppa de befintliga tabellerna och tillåta en ren import av din webbplats SQL-fil.
  6. Välj Importera och välj sedan Välj fil för att hitta SQL-filen som du redigerade i Redigera SQL-fil för import.
  7. Välj .

OBS! Om du får ett felmeddelande om att "Script timeout passed, if you want to finish import, please resubmit same file and import will resume" kan du omedelbart välja samma fil att importera och fortsätta återställningen där den slutade.

Tabellprefix

När importen är klar granskar du tabellnamnen för att hitta tabellprefixet för det sista steget Gör slutliga redigeringar.
en bild som visar hur man identifierar tabellprefixet .