Redigera SQL-fil för import

Steg 4 i Flytta en hanterad WordPress-webbplats till en ohanterad WordPress-kontoserie .

Obligatoriskt: Du behöver en textredigerare för att göra nödvändiga ändringar i den här SQL-filen. Det finns många externa textredigerare, vi rekommenderar Notepad ++ . Redigera inte filen i ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word.

Innan du kan importera SQL-filen som laddats ner i Exportera din webbplatsdatabas, redigera den för att ta bort rader som kommer att störa importprocessen.

1. Leta reda på SQL-filen som du exporterade.
  2. Öppna filen med önskad textredigerare.
  3. Leta reda på följande rader och ta bort dem:
    - - Databas: 'exempel-databas-namn' - SKAPA DATABAS 'exempel-databas-namn' STANDARD Teckeninställning latin1 COLLATE latin1_swedish_ci; ANVÄND "exempel-databas-namn";
  4. Spara ändringarna.

Filen är redo att importeras i nästa steg.