Din webbplats ska flyttas! Vad händer nu?

Din webbplats håller på att flyttas! Vad händer nu?

GoDaddy arbetar ständigt med att förse våra kunder med marknadens bästa värdtjänstupplevelse. Som en del av detta försöker vi uppgradera våra Windows 4G-värdtjänstkunder till Plesk-värdtjänster och våra Linux 4G-värdtjänstkunder till Linux-värdtjänster med cPanel. Vi vet att det kan vara svårt att flytta, men vi tar hand om tunga lyft för dig. Allt innehåll på din webbplats, databaser och filer flyttas automatiskt till din nya värdplattform. Innan vi flyttar ditt innehåll åt dig finns det några enkla steg du kan ta för att migrationen ska gå smidigare.

Innan du rensar upp, säkerhetskopiera dina filer och databaser och spara dem lokalt på din dator.

1. Ta bort domännamn och underdomäner från ditt värdtjänstkonto som inte längre används.
  2. Rensa dina filer. Släng mappar och filer som hör till oanvända webbplatser eller som du inte behöver längre. Du kan göra detta med FTP och säkerhetskopiera din aktuella webbplats på samma gång.
  3. Radera oanvända databaser.

Det är allt! Nu när du har rensat ditt värdtjänstkonto är det redo att migreras.