Din webbplats ska flyttas! Vad händer nu?

Din webbplats håller på att flyttas! Vad händer nu?

Vi på GoDaddy arbetar ständigt för att ge våra kunder den bästa värdtjänstupplevelsen på marknaden. Därför uppgraderar vi alla våra värdtjänstkunder på Windows 4G till värdtjänsten Plesk och våra värdtjänstkunder på Linux 4G till Linux-värdtjänst med cPanel. Vi vet att det kan vara jobbigt att flytta, men vi hjälper dig med de tunga lyften. Allt ditt webbplatsinnehåll, dina databaser och dina filer kommer att flyttas till den nya värdplattformen automatiskt. Innan vi kan flytta ditt innehåll finns ett par enkla saker du kan göra för att migrationen ska gå så felfritt som möjligt.

Innan du rensar upp, säkerhetskopiera dina filer och databaser och spara dem lokalt på din dator.

1. Ta bort domännamn och underdomäner från ditt värdtjänstkonto som inte längre används.
  2. Rensa dina filer. Släng mappar och filer som hör till oanvända webbplatser eller som du inte behöver längre. Du kan göra detta med FTP och säkerhetskopiera din aktuella webbplats på samma gång.
  3. Radera oanvända databaser.

Det är allt! Nu när du har rensat ditt värdtjänstkonto är det redo att migreras.