Flytta min webbplats till GoDaddy

När du har köpt och konfigurerat dina värdtjänster behöver du flytta över din webbplats till oss. Välj ett av alternativen nedan beroende på din värdtjänstplattform för att börja flytta din webbplats till GoDaddy.

Relaterade steg

• När du använder FTP för att flytta en webbplats behöver du exportera din databas från din gamla värd och importera den till GoDaddy.

Mer information

• När du är redo att aktivera din webbplats hos oss kan du behöva rikta om din DNS till GoDaddy.
  • Behöver du hjälp med att flytta din webbplats? Kontakta oss för information om våra betalda tjänster för webbplatsmigrering.