Åtgärda omdirigeringsfel i WordPress

Det här felet indikerar att något orsakar för många omdirigeringar och att servern inte kan slutföra begäran. Detta orsakas vanligtvis av felaktiga domäninställningar, men det kan också orsakas av tjänster från tredje part som Cloudflare.

Felmeddelandena som visas i olika webbläsare:

• Google Chrome Den
    här sidan fungerar inte example.com omdirigerade dig för många gånger. Försök att rensa dina cookies. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
  • Mozilla Firefox
    Sidan omdirigeras inte korrekt Firefox har upptäckt att servern omdirigerar begäran om den här adressen på ett sätt som aldrig kommer att slutföras.
  • Microsoft Edge
    Hmmm ... kan inte nå den här sidan

OBS! Säkerhetskopiera alltid din WordPress-webbplats innan du ändrar filer.

1. Anslut till din webbplats med en FTP-klient .
  2. Redigera filen wp-config.php i den fjärrkatalog där din WordPress-webbplats finns.
  3. Uppdatera eller lägg till följande rader nedan define ('WP_DEBUG', false); :
    define ('WP_SITEURL', ' http://example.com '); define ('WP_HOME', ' http://example.com ');
    • WP_SITEURL är Webbplatsadressen (Allmänna inställningar).
    • WP_HOME är Webbplatsadress (URL) i Allmänna inställningar.
    • Protokollet bör vara antingen http eller https, men aldrig båda.
    • Underdomänen ska finnas med www eller utan www, men aldrig båda.
    • Domänen kan vara annorlunda om webbplatsen kräver det (t.ex. http://example.com/blog ).
  4. Spara ändringarna.
  5. Rensa webbläsarens cache.
  6. Navigera till din webbplats i en webbläsare för att testa om felet är borta.