Gå direkt till huvudinnehållet

Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Återställa min Gen 3-hanterade eller fullständigt hanterade server från en säkerhetskopia

Med funktionerna för säkerhetskopiering av hanterade och fullständigt hanterade servrar kan du återställa din server till det tillstånd den var i när du skapade säkerhetskopian (mer information). Säkerhetskopian är en avbildning av hela din server, så det går inte att återställa enstaka filer – du kan bara återställa hela servern till föregående skick, och därmed skrivs alla ändringar som gjorts efter säkerhetskopieringen över.

Varning: Du kan inte ångra en återställning. När du återställer servern raderas all data på den permanent och konfigureras med den säkerhetskopia du har skapat.

Återställa en hanterad server eller en fullständigt hanterad server från en säkerhetskopia

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera vid den server du vill använda.
  4. Klicka på Säkerhetskopior.
  5. Klicka på Återställ.
  6. Klicka på Skicka.