Återställ WordPress-permalänkar i databasen

Om du använder anpassade WordPress-permalänkar kan du förbättra sökmotoroptimeringen och göra webbplatsens webbadress mer attraktiv för sökningar. WordPress-permalänkar är de permanenta webbadresserna för dina inlägg och sidor.

Om det behövs kan du återställa WordPress-permalänkar till standardinställningarna i databasen.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du utför någon felsökning.
  2. Logga in på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webbhotell / Hanterade WordPress-bloggar ).

OBS! I cPanel-värdtjänster måste du välja databasen för din WordPress-webbplats i kolumnen till vänster innan du går vidare till nästa steg.

3. Klicka på tabellen wp_options.
  4. Leta upp posten permalink_structure i kolumnen option_value.
  5. Klicka på knappen Redigera.
  6. Ta bort texten under fältet option_value för den här posten och låt den vara tom.
  7. Klicka på .
  8. URL: en på webbplatsens sidor ska visa standardinställningarna för permalänkar för WordPress.