Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Återställ ditt WordPress-lösenord

Du kan återställa ditt WordPress-lösenord från inloggningsskärmen. Om du vet e-postadressen och ditt användarnamn kan du begära att ett e-postmeddelande skickas till dig.

  1. Gå till din WordPress-inloggningssida.

    OBS! https://example.com/wp-login.php

  2. Klicka på Glömt lösenordet? länk.
  3. Ange ditt användarnamn eller e-postadress i fältet.
  4. Klicka på Skaffa nytt lösenord .
  5. Kontrollera e-postkontot för lösenordsåterställning.
  6. Öppna e-postmeddelandet och klicka på länken för återställning av lösenord.
  7. Ange ditt nya lösenord och klicka på Återställ lösenord .

Du kan nu logga in med ditt nya lösenord.

Nästa steg

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.