Återställ din Hanterade server eller din Fullständigt hanterade server från säkerhetskopian

Med funktionerna för säkerhetskopiering av hanterade och fullständigt hanterade servrar kan du återställa din server till det tillstånd den var i när du skapade säkerhetskopian (mer information). Säkerhetskopian är en avbildning av hela din server, så det går inte att återställa enstaka filer – du kan bara återställa hela servern till föregående skick, och därmed skrivs alla ändringar som gjorts efter säkerhetskopieringen över.

Du kan inte ångra en återställning. Om du återställer servern permanent raderas alla uppgifter på den och en ny skapas med den säkerhetskopia du skapade.

Återställa en hanterad server eller en fullständigt hanterad server från en säkerhetskopia

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera vid den server du vill använda.
  4. Klicka på Säkerhetskopior.
  5. Klicka på Återställ.
  6. Klicka på Skicka.