Ändra sidfoten

Du kan ändra flera aspekter av webbplatsens sidfotsavsnitt: layouten, bakgrundsfärgen, copyright och standardtexten ”Powered by GoDaddy”.

OBS! Du kan inte lägga till en bild i sidfoten.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka var som helst på Sidfoten på huvudsidan.
    Klicka inuti sidfoten
  4. När panelen Sidfot öppnas klickar du på valfri panel och gör dina ändringar.
    ändra sidfotsinställningar
  5. Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Klar för att stänga panelen eller Förhandsgranska för att se resultatet.
    sidfot efter ändringar
  6. Klicka på Publicera sida (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta) när du är klar för att uppdatera vad kunderna ser.