Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra sidfoten

Du kan ändra flera aspekter av webbplatsens sidfotsavsnitt: layout, bakgrundsfärg, upphovsrätt och standardtext.

OBS! Du kan inte lägga till en bild i sidfoten.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Klicka på Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Klicka var som helst i sidfoten i huvudfönstret.
    Klicka inuti sidfoten
  5. När panelen Sidfot öppnas klickar du på valfri panel och gör dina ändringar.
    ändra sidfotsinställningar
  6. Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Klar för att stänga panelen eller Förhandsgranska för att se resultatet.
    sidfot efter ändringar
  7. Klicka på Publicera webbplats eller Publicera när du är klar för att uppdatera vad kunderna ser.

Visa mig

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Bygg din egen webbplats