Ändra ett WordPress-tema i databasen

Du kan aktivera ditt WordPress-tema från databasen. Det här är användbart om du inte kan komma åt WordPress på grund av ett problem med ditt tema.

1. Logga in på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webbhotell / Hanterade WordPress-bloggar ).

2. Klicka på den databas du vill hantera.
  3. Klicka på tabellen wp_options.
  4. Under OPTION_NAME kolumnen lokalisera mall posten. Du kan behöva navigera bortom den första sidan med poster.
  5. Klicka på Redigera bredvid mallposten .
  6. I kolumnen option_value ändrar du värdet till namnet på ditt tema. Det nya värdet måste vara detsamma som ditt temas mappnamn.
  7. Spara genom att klicka på .
  8. Klicka på Redigera bredvid stilmallsposten .
  9. I kolumnen option_value ändrar du värdet till namnet på ditt tema (eller underordnat tema, om du redan har skapat ett). Det nya värdet måste vara detsamma som ditt temas mappnamn (t.ex. twentyseventeen).
  10. Spara genom att klicka på .