Ändra en WordPress-e-postadress i databasen

Du kan uppdatera din WordPress-e-postadress i databasen, vilket kan vara till hjälp om du inte kan få e-postmeddelandet för lösenordsåterställning.

1. Logga in på phpMyAdmin ( Webbhotell / cPanel / Plesk / Hanterad WordPress ).

OBS! Om du använder cPanel-värdtjänst måste du välja databasen för din WordPress-webbplats i kolumnen till vänster innan du går vidare till nästa steg.

2. Klicka på tabellen _users.
  3. Klicka på Redigera bredvid den användare du vill uppdatera.
  4. Ta bort innehållet i rutan user_email i kolumnen Värde.
  5. Skriv din nya e-postadress i samma ruta.
  6. Klicka på