Ändra en TXT-post

En TXT-post (förkortning för textinspelning) är en information DNS post som används för att associera godtycklig text med en värd eller annat namn. TXT-poster används ofta för att verifiera domänägande, SSL-verifiering och e-postavsändarpolicyer, t.ex. SPF-poster och DMARC-policyer. Ändra dina TXT-poster i ditt GoDaddy-konto när som helst.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma åt Domäninställningar sida.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. DNS-hantering sida väljer du redigera dns pennaikon pennikonen bredvid TXT-posten du behöver redigera.
  5. Redigera detaljerna för din TXT-post:
    • Värd : Värdnamnet för TXT-posten. För att placera posten på din rotdomän, ange @ i Värd fält.
    • TXT-värde : Teckensträngen du använder som destination för din värd. Detta är ofta verifierings- eller e-postpolicystexten för posten.
    • TTL : Hur länge servern ska cache-information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att spara dina ändringar.

Det tar upp till 48 timmar innan dina ändringar träder i kraft globalt.

Relaterade steg

• TXT-poster har en maxgräns på 1024 och endast UTF-8-tecken stöds.
  • Radera eller Lägg till en TXT-post när som helst.