Ändra en TXT-post

En TXT-post (förkortning för textpost) är en informativ DNS- post som används för att associera godtycklig text med en värd eller ett annat namn. TXT-poster används ofta för att verifiera domänägarskap, SSL-verifiering och avsändarpolicyer, såsom SPF-poster och DMARC-policyer. Ändra dina TXT-poster i ditt GoDaddy-konto när som helst.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. sidan DNS-hantering väljer duredigera dns-pennikonen pennikonen bredvid TXT-posten du behöver redigera.
  5. Redigera uppgifterna för din TXT-post:
    • Värd : Värdnamnet för TXT-posten. Om du vill lägga till posten på din rotdomän anger du @ i fältet Värd.
    • TXT-värde : Teckensträngen du ska använda som destination för din värd. Detta är ofta verifierings- eller e-postpolicystexten för posten.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att spara dina ändringar.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina ändringar börjar gälla globalt.

Relaterade steg

• TXT-poster har en maximal teckenbegränsning på 1024 och endast UTF-8-tecken stöds.
  • Ta bort eller lägg till en TXT-post när som helst.