Vilket är mitt kundnummer?

Ditt kundnummer är ett sätt att bekräfta din identitet när du kontaktar våra GoDaddy-guider. Ditt kundnummer behövs inte för inloggning och det skiljer sig från din support-PIN-kod.

Obs! Om du inte kan logga in på ditt konto men behöver ha ditt kundnummer kan du leta upp ett e-postmeddelande skickat från GoDaddy. Kundnummer brukar stå överst i mejlet.

1. Gå till GoDaddy Sidan Inloggning och PIN-kod . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Under Inloggningsinformation letar du upp ditt kundnummer.
    hitta kundnummer

Relaterade steg

• Nu när du har fått ditt kundnummer kan du kontakta våra GoDaddy-guider.
  • Om du letar efter din support-PIN-kod kan du hitta den under avsnittet Support-PIN-kod på samma sida.