Hitta min support-PIN-kod

Din support-PIN-kod identifierar dig som kontots ägare. Om du ringer en GoDaddy-expert bekräftar vi din PIN-kod när du har loggat in.

1. Gå till sidan GoDaddy Inloggning och PIN-kod . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Obs! Om du inte kan logga in kan du få hjälp av den här listan med hjälpartiklar.

3. Din aktuella PIN-kod finns i avsnittet Support-PIN-kod.

Relaterade steg

• Nu när du har din PIN-kod kan du kontakta supporten.
  • Om du letar efter ditt kundnummer kan du titta i avsnittet Inloggningsinformation på sidan.