|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Hitta min support-PIN-kod

Din support-PIN-kod identifierar dig som kontots ägare. Om du ringer en GoDaddy-expert bekräftar vi din PIN-kod när du har loggat in.

  1. Gå till ditt GoDaddy Sidan Inloggning och PIN-kod.
  2. Din aktuella PIN-kod finns i avsnittet Support-PIN-kod.

Relaterade steg

  • Nu när du har din PIN-kod kan du kontakta supporten.
  • Om du letar efter ditt kundnummer kan du titta i avsnittet Inloggningsinformation på sidan.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.