Visar domäner som listas på GoDaddy Auktioner

Från Domänhanteraren kan du visa en lista över domännamnen och deras status på GoDaddy Auktioner.

1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
  2. Klicka på fliken Mina produkter om du inte kommer dit direkt:
  3. Fliken Mina produkter

4. Klicka på Hantera alla:
  5. Hantera alla

6. Gå till fliken Köp och sälj längst upp i kontot och välj Listningar i GoDaddy Auktioner® .
  7. Visa följande:
    • Domännamn - Domännamnet
    • Listpris - Det pris du angav domännamnet till salu på GoDaddy Auktioner
    • Senaste bud - Beloppet för det senaste budet för domännamnet
    • Sluttid - Datum och tid då auktionen kommer att avslutas
    • Status - Domännamnets status för GoDaddy Auktioner