Vad händer när en auktion avslutas?

Domäner måste överföras till köparens konto när en domänförsäljning har slutförts via GoDaddy Auktioner. Metoden för att flytta domännamnet och vem som initierar flytten beror på hur domänen köptes och om säljar- och köparkontona är registrerade hos GoDaddy.

Nu när du har vunnit din domän är det dags att köpa den och flytta den till ditt konto.

Köpa din domän

Du måste göra en betalning innan domänen flyttas till ditt konto.

1. Gå till GoDaddy Auktioner & reg; och logga in på ditt konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
    välj domän
  2. Välj Budlista > Vann .
  3. Välj Betala för den här domänen och fortsätt sedan till kassan.

Bud

När du har betalat för din domän varierar det beräknade leveransdatumet beroende på auktionstypen.

• 7-dagars auktionslista : Levereras vanligtvis inom 10 dagar efter det att betalningen har slutförts.
  • Auktioner som har gått ut och avslutats :
    1. Gå till GoDaddy Auktioner & reg; och logga in på ditt konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
      välj domän
    2. Välj Budlista > Vann .
    3. Under Status visas din domäns beräknade leveransdatum.

För vissa transaktioner över 4 999 USD använder vi Escrow för att slutföra försäljningen. Säljaren och köparen får instruktioner om den här processen och kan alltid kontakta våra Escrow-partner för ytterligare hjälp.

Erbjudanden

Domäner som köpts via erbjudande / moterbjudande eller köp nu ska levereras inom 10 dagar efter det att betalningen har levererats.

Relaterat steg

• Konfigurera mitt betalningsmottagarkonto för Auktioner
  • Mer information

• Förstå GoDaddy Auctions®-betalningstransaktioner
  • Sälj min domän med GoDaddys lista till salu
  • Konfigurera min 2-stegsverifiering för bästa säkerhet på dina domäner och konton.