Parkera en domän som är registrerad med GoDaddy

Parkera ditt domännamn om du inte har en webbplats att dirigera till, eller bara behöver en tillfällig plats att peka mot. Vi visar en parkerad sida på din domän för att meddela besökare om att domänen är upptagen.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. På sidan DNS-hantering, bredvid A-post med @ i fältet Värd, klickar du på pennikonen redigera dns-pennikon. Vi rekommenderar att du kopierar den aktuella IP-adressen som visas innan du uppdaterar den, ifall du vill avparkera domänen senare.
  5. Uppdatera fältet Pekar mot till IP-adressen 34.102.136.180.
  6. Välj Spara för att spara dina ändringar.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina ändringar börjar gälla globalt.