Vidarebefordra en domän

Om ditt konto har fler än 6 domäner ska du använda Listvy, som ser ut så här och som du ska följa anvisningarna för Vidarebefordra eller maskera ditt domännamn manuellt .

Vidarebefordran av domännamn gör det möjligt att automatiskt dirigera besökarna till ditt domännamn till en annan plats på webben. Du kan välja att vidarebefordra din inaktiva domän till flera olika platser.

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Bredvid domäner klickar du på Hantera.
  3. Klicka på Använd min domän under det domännamn du vill upprätta.
  4. Klicka på Anslut till en befintlig plats.
  5. Välj ett av följande alternativ för att ditt domännamn ska peka mot:
    • En domän du äger (andra domäner i kontot)
    • Webbplatser (Tumblr, Squarespace, Weebly, etc.),
    • Sociala platser (Twitter, Facebook, LinkedIn, etc.)
    • Affärer på nätet (Shopify, Etsy, etc.)
    • Mediaplatser (Flickr, YouTube, etc.)
    • Någon annanstans (skriv önskad URL.)
  6. När du har valt en destination för vidarebefordran, följ anvisningarna, antingen genom att klicka på knappen Anslut domän eller korrekt webbplats-URL.

Nästa steg

• Information om hur du hanterar din vidarebefordrade domän finns i
    .
  • Om du vill sätta upp ditt domännamn med en webbplats på GoDaddy snarare än att vidarebefordra det någon annanstans, se