SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Verifiera mitt SSL-certifikat efter att ha använt en certifikatsigneringsbegäran

Innan vi kan utfärda ditt certifikat måste vi verifiera att du kontrollerar den domän som du begär certifikatet för. Detta säkerställer att en dålig skådespelare inte kan få ett certifikat för din domän och använda det för att fånga upp din trafik på webbplatsen och samla in din besökares information.

Hur du styrker att din domänkontroll beror på om ditt certifikat och domän finns i samma GoDaddy-konto:

Mitt certifikat och domän finns i samma GoDaddy-konto

Du behöver inte bevisa att du kontrollerar domänen. Vi gör det åt dig med den information vi redan har och meddelar dig när certifikatet är klart.

När du får ett e-postmeddelande om att ditt certifikat är tillgängligt är det dags att ladda ner ditt SSL-certifikat.

Min domän finns inte i samma GoDaddy-konto som mitt certifikat

När du har begärt ditt SSL skickar vi ut två e-postmeddelanden:

• E- post för verifieringslänk - det här e-postmeddelandet har en länk som du kan välja för att bekräfta att du kontrollerar domänen. Det skickas till de officiella e-postadresserna för kontakt för den domän som anges i WHOIS-katalogen . Detta säkerställer att verifieringslänken endast är tillgänglig för någon med administrativ åtkomst till domänen.
  • E- post för verifieringsprocess - detta e-postmeddelande skickas till e-postadressen för kontot med SSL-certifikatet. E-postmeddelandet innehåller anvisningar om hur du kan bevisa domänkontroll. Det har inte länken som bekräftar att du kontrollerar domänen.

Om du har tillgång till en av WHOIS-e-postadresserna väljer du länken i verifieringslänken för att bekräfta att du kontrollerar domänen. Detta är det enklaste sättet att bevisa att du kontrollerar domänen.

Om du inte har tillgång till WHOIS-e-postadresserna måste du verifiera domänägarskapet (HTML eller DNS) för ditt SSL-certifikat .

Ju tidigare du väljer verifieringslänken i e-postmeddelandet vi skickar till dig eller ändrar DNS eller HTML, desto snabbare kan vi utfärda ditt certifikat. När du har bevisat att du kontrollerar domänen utfärdas ditt certifikat inom en arbetsdag.

När du får ett e-postmeddelande om att ditt certifikat är tillgängligt är det dags att ladda ner ditt SSL-certifikat