Verifiera min certifikatbegäran (utökad validering)

Efter att du har begärt ett certifikat med utökad verifiering (EV; Extended Validation) , verifierar vi din:

• Kontroll av domännamnet i din begäran
  • Identitet, adress och telefonnummer
  • Behörighet för utökad registrering

Verifiering av ägarskap/ansvar för domänen

Vi verifierar att du äger eller ansvarar för domännamnet i din begäran genom att kontrollera kontot hos GoDaddy samt offentliga dokument som finns i WHOIS-databasen.

Vi begär även att vissa av våra kunder ska kontrollera manuellt om de verkligen äger eller ansvarar för sina domännamn. För mer information om den processen, se Bekräfta att du äger domänen (HTML eller DNS).

Verifiering med utökad registrering

Eftersom utökade valideringar ger den största tryggheten kräver vi en grundläggande verifieringsprocess för din begäran. Detta kräver att du skickar in dokument som:

• Certifikatbegäran undertecknad av certifikatförfrågare och certifikatgodkännare
  • Undertecknat kontaktavtal för alla initiala begäran och ändringar av behörig undertecknare
  • Notariserat uttalande med personligt styrkande (för icke-LLC eller Inc. företag)
  • Notariserat personligt uttalande med styrkande (för icke-LLC eller Inc. företag)
  • Notariserad kopia av ID-handling med foto som används för att styrka din identitet (för icke-LLC eller Inc. företag)
  • Verifierat juridiskt omdöme eller brev från auktoriserad revisor, beroende på resultaten från andra verifieringsmetoder

Hur lång tid tar processen?

Hela verifieringsprocessen för din företagsregistrering kan ta ett par veckor.