SSL-certifikat Hjälp

Verifiera min certifikatbegäran (Deluxe-certifikat)

Efter att du har begärt ett SSL-certifikat med Deluxe-säkerhet verifierar vi din:

• Kontroll av domännamnet i din begäran
  • Identitet, adress och telefonnummer

Verifiering av ägarskap/ansvar för domänen

Vi verifierar att du äger eller ansvarar för domännamnet i din begäran genom att kontrollera kontot hos GoDaddy samt offentliga dokument som finns i WHOIS-databasen.

Vi begär även att vissa av våra kunder ska kontrollera manuellt om de verkligen äger eller ansvarar för sina domännamn. För mer information om den processen, se Bekräfta att du äger domänen (HTML eller DNS).

Hur lång tid tar processen?

Normalt tar verifieringsprocessen mindre än 1 arbetsdag. Den manuella verifieringsprocessen är dock beroende av att användaren slutför uppgiften.

Identitetsverifiering

Vi verifierar vem du är eller att du verkligen representerar den organisation som vi utfärdar certifikatet till genom att begära att du skickar dokument till oss med följande information:

• Ditt eller organisationens namn
  • Adress
  • Telefonnummer (som vi ringer till innan vi utfärdar ditt certifikat)

Vilka typer av dokument som vi accepterar beror på om certifikatet ska utfärdas till en privatperson eller en organisation.

Individer

• Statligt utfärdad ID-handling med foto
  • El-/gas-/vattenräkning eller bank- eller kreditkortsutdrag som visar adress och telefonnummer

Organisationer

• Verksamhetstillstånd
  • F-skattsedel (vi godkänner inte endast numret eller endast FEIN-dokumentationen)
  • Dokumentation gällande bifirma
  • Dokumentation gällande fiktivt namn
  • F-skattsedel
  • Certifikat för skattebefrielse för ideella organisationer
  • Verksamhetsbeskrivning
  • El-/gas-/vattenräkning eller bank- eller kreditkortsutdrag som visar adress och telefonnummer
  • Bestyrkande brev från jurist eller auktoriserad revisor

Hur lång tid tar processen?

Efter att ha tagit emot din dokumentation behandlar vi din begäran inom 3 arbetsdagar.