Vad är engångslösenord?

Ett engångslösenord (OTP) är ett extra säkerhetslager som vi använder för att verifiera din identitet. Konton med tvåstegsverifiering behöver inte använda en OTP för identitetsverifiering. Vi ber om den här verifieringen när du slutför vissa åtgärder på en domän med domänskydd för att stänga av domänhackare och skadliga överföringar.

Hur fungerar engångslösenord?

Vissa domänåtgärder kan inte slutföras förrän din identitet har verifierats när domänen har uppgraderat domänskyddet . Vi skickar verifieringskoden via SMS eller en autentiseringsapp om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad i minst 72 timmar. Annars väljer du Skicka lösenord så skickar vi ett engångslösenord till din registrerares e-postadress.

När får jag engångslösenord?

Vi skickar en verifieringskod eller OTP om du försöker slutföra någon av följande åtgärder på en domän med domänskydd:

OTP-begränsningar

Det finns några begränsningar som du måste tänka på för att hålla din domän skyddad.

• Din OTP-kod är endast giltig i 60 minuter efter att den har begärts.
  • Du är begränsad till att begära 5 engångslösenord under en 7-dagarsperiod per domänåtgärd (anges ovan) per domän.
  • Om du anger ett felaktigt lösenord tre gånger kommer du inte att kunna åtgärda den domänen i 24 timmar.

Var kommer jag till OTP?

Vi skickar det till den e-post som är angiven för registreraren för ditt domännamn. Det här är ett extra lager säkerhet för att skydda ditt domännamn från skadliga attacker.

Var kan jag se eller uppdatera min e-post som registrerare?

Du kan visa all kontaktinformation , inklusive registrerarens e-postadress kopplad till domänen, i ditt GoDaddy-konto.