Vad är CoBlocks?

WordPress-blockredigeraren använder block för att visa innehåll. CoBlocks är en samling block som utökar WordPress ytterligare, vilket ger användare möjlighet att skapa rikt innehåll på ett intuitivt sätt utan att offra din kreativitet. Dessa block är flexibla, pålitliga, tydliga, lätta att använda och mycket återanvändbara.

CoBlocks utnyttjar Gutenberg för att lägga till ännu mer funktioner i blockredigeraren. Med enkla kontroller kan du hantera stoppning och marginaler, lägga till layoutfunktioner som formavdelare med mera.

Det har aldrig varit så enkelt att skapa en mediarik webbplats med bara några få klick. Utrymmesutrymme, släpp sociala ikoner, lägg till gifs - alla dessa med mera är nya block som drivs av CoBlocks. Med kontrollpanelen för typografi kan du ställa in anpassade teckensnitt, radhöjder, vikter och omvandlingar för alla block.