Uppdatera WordPress-permalänkar

Om du använder anpassade WordPress-permalänkar kan du förbättra sökmotoroptimeringen och göra webbplatsens webbadress mer attraktiv för sökningar. WordPress-permalänkar är de permanenta webbadresserna för dina inlägg och sidor. Du kan aktivera och uppdatera permalänkar via WordPress-instrumentpanelen för att få SEO-webbadresser.

1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du gör några ändringar.
  2. Logga in på WordPress.
  3. Gå till Inställningar > Permalänkar
  4. Välj önskad permalänkstruktur eller skapa en anpassad struktur.

OBS! VALFRITT: Du kan även skapa en struktur för dina kategorier och taggar.

5. Klicka på Spara ändringar.
  6. Webbadressen till webbplatsens sidor ska visa de inställningar för permalänk du har valt.