|  Start
Hjälp

Kontohantering Hjälp

Uppdatera kontots e-postadress

Det är viktigt att hålla kontots e-postadress uppdaterad så att du kan ta emot meddelanden beträffande kontot.

Så uppdaterar du kontots e-postadress

  1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Gå till fliken Inställningar.
  3. Klicka på Kontosäkerhetsinställningar till vänster.
  4. Ange din nya e-postadress och bekräfta den.
  5. Ange ditt aktuella lösenord.
  6. Klicka på Spara ändringar.

Domännamnets kontaktinformation uppdateras inte genom att du uppdaterar din e-postadress. Se Ändra kontaktinformation för domän om du behöver uppdatera denna.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.