Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Tryck på en lista över bud / moterbjudanden till auktion

Push to Auction är en funktion på GoDaddy Auctions® som låter dig konvertera en domännamnslistning från erbjudande / moterbjudande till en 7-dagars offentlig auktion. Mer information finns iVanliga frågor och svar om auktioner

Att skicka ett erbjudande / motbudslista till auktion

  1. Logga in på GoDaddy Auktioner .
  2. För musmarkören över Säljlista och välj sedan Säljning .
  3. Klicka på (# erbjudanden) för det erbjudande du vill konvertera till öppningsbudet.
  4. Välj Tryck till auktion .
  5. Klicka på OK.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.