Gå direkt till huvudinnehållet

GoDaddy Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Tryck på en lista över bud / moterbjudanden till auktion

Push to Auction är en funktion på GoDaddy Auctions® som låter dig konvertera en domännamnslistning från erbjudande / moterbjudande till en 7-dagars offentlig auktion. Mer information finns iVad är GoDaddy Auctions®?

Att skicka ett erbjudande / motbudslista till auktion

  1. Logga in på GoDaddy Auktioner .
  2. För musmarkören över Säljlista och välj sedan Säljning .
  3. Klicka på (# erbjudanden) för det erbjudande du vill konvertera till öppningsbudet.
  4. Välj Tryck till auktion .
  5. Klicka på OK.