Ta bort mina värdnamn

Du kan ta bort dina egna värdnamn när som helst. Om det finns domäner som för närvarande använder dina värdnamn som namnservrar kan du inte ta bort dem. Var försiktig och kontrollera dina inställningar innan du tar bort värdnamn.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. Välj Värdnamn under Avancerade funktioner.
  5. Välj värdet bredvid värdnamnet du vill ta bortredigera dns-pennikonen pennikonen.
  6. Väljta bort dns-mallikon papperskorgsikonen och välj sedan Ta bort . Om det finns domäner som pekar mot dina värdnamn kan du inte ta bort dem.