Ta bort min domänmapp

Om du inte längre behöver en domänmapp kan du ta bort den när som helst. Du tar inte bort domännamnen i mappen.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Från toppmenyn väljer du Inställningar, sedan Hantera mappar.
    välj hantera mappar
  3. Klicka på papperskorgsikonen bredvid den mapp du vill ta bort.
  4. Klicka på Ja, ta bort för att bekräfta att du vill ta bort mappen permanent.