Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ta bort insticksprogram

Du kan ta bort ett WordPress-insticksprogram med WordPress-adminpanelen. Vi rekommenderar alltid att du tar bort oanvända teman och insticksprogram för att förbättra webbplatsens prestanda och minska eventuella säkerhetsproblem.

1. Logga in på WordPress
  2. Klicka på Insticksprogram .
  3. Välj följande uppsättning steg baserat på hur många insticksprogram du vill ta bort.

Ta bort ett aktivt insticksprogram

1. Hitta insticksprogrammet i listan.
  2. Klicka på Inaktivera under namnet på insticksprogrammet.
  3. När sidan har laddats om klickar du på Ta bort .

Ta bort ett inaktivt insticksprogram

1. Hitta insticksprogrammet i listan.
  2. Klicka på Ta bort under namnet på insticksprogrammet.

Ta bort alla inaktiva insticksprogram

1. Klicka på Inaktiv ovanför insticksprogrammet.
  2. Klicka på kryssrutan i rubrikraden längst upp i plugin-tabellen för att markera alla insticksprogram.
  3. Använd massåtgärder falla nedåt för att välja delete.
  4. Klicka på knappen Verkställ bredvid listrutan.