Ta bort insticksprogram

Du kan ta bort ett WordPress-insticksprogram med WordPress-adminpanelen. Vi rekommenderar alltid att du tar bort oanvända teman och insticksprogram för att förbättra webbplatsens prestanda och minska eventuella säkerhetsproblem.

1. Logga in på WordPress
  2. Klicka på Insticksprogram .
  3. Välj följande uppsättning steg baserat på hur många insticksprogram du vill ta bort.

Ta bort ett aktivt insticksprogram

1. Hitta insticksprogrammet i listan.
  2. Klicka på Inaktivera under namnet på insticksprogrammet.
  3. När sidan har laddats om klickar du på Ta bort .

Ta bort ett inaktivt insticksprogram

1. Hitta insticksprogrammet i listan.
  2. Klicka på Ta bort under namnet på insticksprogrammet.

Ta bort alla inaktiva insticksprogram

1. Klicka på Inaktiv ovanför insticksprogrammet.
  2. Klicka på kryssrutan i rubrikraden längst upp i plugin-tabellen för att markera alla insticksprogram.
  3. Använd massåtgärder falla nedåt för att välja delete.
  4. Klicka på knappen Verkställ bredvid listrutan.