Ta bort en DS-post

Ta bort dina DS-poster om du inte längre behöver dem. Den enda gången du kan ta bort DS-poster manuellt för dina domäner som är registrerade med GoDaddy är när domänerna använder tredjeparts-namnservrar som har DNSSEC aktiverat.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj DNSSEC frånmer menyikon Meny Mer .
    välj sekundär dns
  5. sidan DS-poster väljer du REDIGERA bredvid den post du behöver uppdatera.
  6. Välj redigeringsfönstretredigera dns-pennikonen pennikonen för att öppna redigeringsfönstret och välj sedanredigera dns papperskorgsikon papperskorgsikonen för att ta bort posten.
  7. Bekräfta borttagningen genom att välja Ta bort .

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.