Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ta bort en DS-post

Ta bort dina DS-poster om du inte längre behöver dem. Den enda gången du kan ta bort DS-poster manuellt för dina domäner som är registrerade med GoDaddy är när domänerna använder tredjeparts-namnservrar som har DNSSEC aktiverat.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Väljalt-namn för bilden Alternativ för domänredigering bredvid din domän och välj sedan Redigera DNS . Du kan behöva rulla ner för att se alternativet Redigera DNS .
    skärmdump som visar alternativet för redigera dns
  3. Välj DNSSEC frånmer menyikon Meny Mer .
    välj sekundär dns
  4. sidan DS-poster väljer du REDIGERA bredvid den post du behöver uppdatera.
  5. Välj redigeringsfönstretredigera dns-pennikonen pennikonen för att öppna redigeringsfönstret och välj sedanredigera dns papperskorgsikon papperskorgsikonen för att ta bort posten.
  6. Bekräfta borttagningen genom att välja Ta bort .

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.