Ta bort en DS-post

Du kan ta bort valfri DS-post när som helst.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. Under Avancerade funktioner väljer du DNSSEC .
  5. sidan DS-poster väljer du REDIGERA bredvid den post du behöver uppdatera.
  6. Välj redigeringsfönstretredigera dns-pennikonen pennikonen för att öppna redigeringsfönstret och välj sedanredigera dns papperskorgsikon papperskorgsikonen för att ta bort posten.
  7. Bekräfta borttagning genom att välja Ta bort i bekräftelsefönstret.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina ändringar börjar gälla globalt.