Ta bort en DS-post

Ta bort dina befintliga DS-poster om du behöver ändra de aktuella inställningarna. Domäner som använder GoDaddy-namnservrar men är registrerade någon annanstans måste ha sina DS-poster borttagna hos domänens registrator.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj en enskild domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj en enda domän
  3. Välj DNS och sedan DS-poster.
    välj fliken ds-poster
  4. Väljskärmdump av ikonen för att ta bort en dns-post Ta bort bredvid DS-posten.
  5. Välj Ta bort post för att bekräfta och spara dina ändringar.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.