Lägg till en DS-post

GoDaddy hanterar alla DS-poster (Digital Signature) åt dig efter att du lagt till Premium DNS , (PDNS) och aktiverat DNSSEC . För domäner som är registrerade någon annanstans men som använder GoDaddy-namnservrar måste du lägga till PDNS så genereras DS-poster för att tillhandahålla din registrator. Den enda gången du kan lägga till DS-poster manuellt för dina domäner som är registrerade hos GoDaddy är när domänerna använder tredjeparts namnservrar (inte GoDaddy) som har DNSSEC aktiverat.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. Under Avancerade funktioner väljer du DNSSEC .
  5. Välj ADD på sidan DS-poster .
  6. Ange eller välj dina inställningar:
    • Nyckeltagg : Ett heltal mindre än 65536 som identifierar DNSSEC-posten för detta domännamn. Ange värdet i det angivna fältet.
    • Algoritm : Den kryptografiska algoritmen som genererar signaturen. Välj ett alternativ i den nedrullningsbara menyn.
    • Sammanfattningstyp : Den algoritmtyp som konstruerar sammanfattningen. Välj ett alternativ i den nedrullningsbara menyn.
    • Sammanfattning : Sammanfattningen är ett alfanumeriskt värde. Ange värdet i det angivna fältet.
  7. Välj Uppdatera för att spara dina ändringar.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina ändringar börjar gälla globalt.

Relaterat steg

Mer information

• Vissa domäner, såsom ccTLD , har inte stöd för DNSSEC.
  • Redigera eller ta bort dina DS-poster när som helst från samma DS-poster- sida.
  • Vi rekommenderar att du aktiverar tvåstegsverifiering för att skydda ditt GoDaddy-konto.