Lägg till en DS-post

GoDaddy hanterar alla DS-poster (Digital Signature) när du har lagt till Premium DNS och aktiverat DNSSEC . För domäner som är registrerade någon annanstans men som använder GoDaddy-namnservrar måste du lägga till Premium DNS så genererar vi DS-poster som vi kan tillhandahålla till din registrator. Den enda gången du kan lägga till DS-poster manuellt för dina domäner som är registrerade hos GoDaddy är när domänerna använder namnservrar från tredje part (inte GoDaddy) som har DNSSEC aktiverat.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj DNSSEC frånmer menyikon Meny Mer .
    välj sekundär dns
  5. Välj ADD på sidan DS-poster .
  6. Ange eller välj dina inställningar:
    • Nyckeltagg : Ett heltal mindre än 65536 som identifierar DNSSEC-posten för detta domännamn. Ange värdet i det angivna fältet.
    • Algoritm : Den kryptografiska algoritmen som genererar signaturen. Välj ett alternativ i den nedrullningsbara menyn.
    • Sammanfattningstyp : Den algoritmtyp som konstruerar sammanfattningen. Välj ett alternativ i den nedrullningsbara menyn.
    • Sammanfattning : Sammanfattningen är ett alfanumeriskt värde. Ange värdet i det angivna fältet.
  7. Välj Uppdatera för att spara dina ändringar.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.