Ta bort en DNS-mall

Ta bort en hel DNS-mall när som helst. Det tar inte bort posterna från de enskilda domänerna. Du kan fortfarande ta bort DNS-poster manuellt från domäner.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj DNS > DNS-mallar .
    menyalternativet dns mallar
  3. Välj den bredvid den mall som du vill ta bortta bort dns-mallikon Ta bort mallikonen .
  4. Välj Ta bort för att bekräfta att du vill ta bort den valda mallen.

Relaterat steg

• Kom ihåg att DNS-poster från en domän inte tar bort när du tar bort mallen. Du måste ta bort DNS-poster manuellt från domäner.