Ta bort domänlistor för GoDaddy Auctions®

Ta bort en lista på GoDaddy Auktioner & reg; om du inte har accepterat några erbjudanden eller moterbjudanden och ingen lagt ett bud på din annons. Det går inte att ta bort listningar som skapats genom Push to Auction .

1. Gå till GoDaddy Auktioner & reg; och logga in på ditt konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
    välj domän
  2. Välj Säljlista > Säljer .
  3. Markera kryssrutan bredvid den eller de domänlistor som du vill ta bort.
  4. Välj Ta bort för att avbryta listningen.
  5. Verifiera avbeställningen genom att välja OK i bekräftelsemeddelandet.
  6. Välj OK igen för att slutföra processen.