Svar på erbjudanden på GoDaddy Auktioner

Köparen och säljaren kan svara på och lämna in erbjudanden eller moterbjudanden på domäner på GoDaddy Auktioner & reg ;.

Säljaren kan acceptera, avvisa eller motverka ditt erbjudande när du lämnar ett erbjudande på en domän. I sin tur kan du acceptera eller avböja eventuella moterbjudanden (genom att inte svara) från säljaren. Du kan även lämna in ett erbjudande som ligger lägre än begärt pris, förutsatt att det överstiger det lägsta erbjudandebeloppet.

Om säljaren motverkar ditt erbjudande måste du svara inom sju dagar, annars löper erbjudandet ut. Säljaren har sju dagar på sig att acceptera ditt erbjudande, även om de skickar ett moterbjudande till dig. En säljare kan också använda ditt ursprungliga erbjudande för att flytta listningen till en 7-dagars offentlig auktion . Om detta händer anges ditt bud som det första budet och domänen läggs till i din budlista.

1. Gå till GoDaddy Auktioner & reg; och logga in på ditt konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
    välj domän
  2. Välj Budlista > Budgivning .
  3. Välj (# erbjudanden) för domänen.
  4. Om du lämnar in ett motbud, välj Counter och ange sedan ditt motbelopp i fältet Counter Offer Belopp .
  5. Välj Motbud för att skicka in. Säljare är inte skyldiga att svara på erbjudanden eller moterbjudanden.
  6. Välj att du har läst och godkänn avtalet om allmänna användningsvillkor, GoDaddy Auktioner & reg; Medlemskapsavtal och prisstrukturen för GoDaddy Auktioner & reg; .
  7. Välj Bekräfta eller OK för att skicka in dina val.

Du kan acceptera, avvisa, ge ett moterbjudande eller inte vidta några åtgärder när du får ett erbjudande för en domän du säljer. Du har sju dagar på dig att acceptera en köpares erbjudande, även om du skickade ett moterbjudande till dem. Du har också möjlighet att flytta din annons till en 7-dagars offentlig auktion med köparens ursprungliga erbjudande som öppningsbud. Alla erbjudanden upphör efter 7 dagar om inga åtgärder vidtas.

1. Gå till GoDaddy Auktioner & reg; och logga in på ditt konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
    välj domän
  2. Välj Säljlista > Säljer .
  3. Välj (# erbjudanden) för domänen.
  4. Välj alternativet för ditt svar:
    • Om du accepterar erbjudandet väljer du Acceptera > Acceptera erbjudandet .
    • Om du lämnar in ett motbud, välj Counter och ange sedan ditt motbelopp i fältet Counter Offer Belopp . Välj Motbud för att skicka in.
    • Om du ändrar din annons från erbjudande / moterbjudande till en 7-dagars offentlig auktion väljer du Tryck till auktion .
  5. Välj att du har läst och godkänn avtalet om allmänna användningsvillkor, GoDaddy Auktioner & reg; Medlemskapsavtal och prisstrukturen för GoDaddy Auktioner & reg; .
  6. Välj Bekräfta eller OK för att skicka in dina val.

Köparen och säljaren får båda ett bekräftelsemeddelande när ett erbjudande accepteras. Köparen får tre betalningspåminnelser via e-post och om säljaren inte kan slutföra betalningen inom 30 dagar efter auktionen kan säljaren begära att transaktionen avslutas. Domänen ska levereras inom 10 dagar efter det att köparen har lämnat in en betalning. Ta reda på när din domän kommer att levereras när auktionen är slut.