Svar på erbjudanden när du säljer domännamn

När du får ett erbjudande om ett domännamn du säljer på GoDaddy Auktioner kan du antingen acceptera det, avböja det, ge ett moterbjudande eller skicka listan till auktion med köparens ursprungliga erbjudande som öppningsbud. Köpare kan lämna in ett erbjudande för ett domännamn, även om det är lägre än priset.

Du måste svara på motbud inom sju dagar, samtidigt som de är bindande. Om du accepterar ett erbjudande inom sju dagar måste transaktionen slutföras.

Om du skickar listningen till auktion konverterar vi den till en 7-dagars offentlig auktion med köparens ursprungliga erbjudande som öppningsbud. Mer information finns iVad är GoDaddy Auctions®?

Att skicka ett moterbjudande till en köpare

1. Logga in på GoDaddy Auktioner .
  2. Håll musen över Säljlista och klicka på Sälj .
  3. Klicka på (# erbjudanden) för domännamnet.
  4. Klicka på Räknare .
  5. I fältet Motbudsbelopp anger du det belopp du vill erbjuda.
  6. Klicka på Motbud .
  7. Läs och acceptera användarvillkoren.
  8. Klicka på Bekräfta .

Att acceptera köparens eller motbudet

1. Logga in på GoDaddy Auktioner .
  2. Håll musen över Säljlista och klicka på Sälj .
  3. Klicka på (# erbjudanden) för erbjudandet.
  4. Klicka på Acceptera för att visa detaljer för erbjudandet.
  5. Klicka på Acceptera erbjudande för att acceptera erbjudandet.
  6. Läs och acceptera bekräftelsen.
  7. Klicka på Bekräfta .

Att skicka ett köparbjudande till auktion

1. Logga in på GoDaddy Auktioner .
  2. Håll musen över Säljlista och välj Sälj .
  3. Klicka på (# erbjudanden) för erbjudandet.
  4. Välj Tryck till auktion .
  5. Klicka på OK.