Stänga av tvåstegsverifiering

Om du vill stänga av tvåstegsverifiering (2SV) måste du först kontrollera att du fortfarande har tillgång till enheten, Authenticator-appen eller maskinvarans säkerhetsnyckel som användes för att konfigurera 2SV.

Har du tillgång till en enhet eller app som du använde när du skaffade tvåstegsverifiering?

Ja, jag har tillgång till enheten (eller min reservmetod)   •   Nej, jag har inte tillgång till enheten (tappat mobilen eller liknande)

Obs! Vi rekommenderar starkt att du anger en reservmetod för 2SV. Om du förlorar åtkomst till någon av dina 2SV-metoder kan du fortfarande använda reservmetoden för att få åtkomst till kontot.