Stänga av tvåstegsverifiering

Avbryt tvåstegsverifiering (2SV) när du vill med enheten (smartphone, surfplatta, dator eller hårdvarusäkerhetsnyckel) som du ursprungligen konfigurerade 2SV för. Om du inte har tillgång till enheten kan du skicka en begäran till oss direkt så kan vi inaktivera den åt dig.

Jag har enheten (eller min säkerhetskopia)

1. Gå till GoDaddy Inloggning och PIN-kod .
  2. Eventuellt får du en uppmaning att logga in. Om du aktiverade 2SV så är det här som du anger koden vi skickar till dig, koden från din autentiseringsapp eller sätter i din säkerhetsnyckel.
  3. I fältet för Tvåstegsverifiering väljer du Redigera.
  4. Välj Ta bort bredvid autentiseringsmetoden du vill ta bort (nedanför Hur vill du få verifieringskoder?).
  5. Välj Ta bort. Vi stänger genast av 2SV.
  6. Om du ställer in en reservmetod för 2-stegsverifiering upprepar du steg 3 till 5 för reservmetoden.

Jag har inte tillgång till enheten (eller en reserv)

Om du vill stänga av 2SV när du inte längre har tillgång till din 2SV-enhet (har tappat bort mobilen osv.) kan du skicka en begäran till oss med en kopia av din fotolegitimation så hjälper vi dig gärna.

1. Gå till vår sida Begäran om att inaktivera tvåstegsverifiering och välj Kom igång.
  2. Under Kontoinformation anger du ditt kundnummer och väljer Nästa.
  3. Under din kontaktinformation anger du förnamn, efternamn, e-postadress och telefonnummer och sedan väljer du Nästa.
    • Detta e-postmeddelande måste komma ifrån e-postadressen som är kopplad till ditt konto. Om du behöver uppdatera den e-postadress som finns registrerad går du till www.changeupdate.com.
  4. Under Tillhandahåll ID-handling laddar du upp en färgkopia av din statligt utfärdade ID-handling med foto. Kopian måste vara i färg och visa fullständigt namn och namnteckning, födelsedatum, utfärdandedatum och sista giltighetsdatum och personen på bilden måste vara tydligt identifierbar. Välj Nästa.
  5. Under Företagsinformation kontrollerar du om ett företag är angivet som kontoinnehavare och sedan väljer du Nästa.
  6. Under Bekräftelser och samtycken markerar du kryssrutan för att godkänna villkoren och sedan slutför du säkerhetsutmaningen. Välj Slutför för att skicka in din begäran.

Obs! Den här processen upplever för närvarande en stor volym av begäranden. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.