Vad är tvåstegsverifiering?

2-stegsverifiering (2SV, även känd som tvåfaktorautentisering) ger extra säkerhet genom att kräva ett extra steg när du loggar in på ditt konto eller försöker redigera känslig information som lösenord. Vi stöder dessa 2SV-metoder:

2SV-metodSäkerhetsnivåHur det fungerar
SmsBraVi skickar en sexsiffrig kod till dig som du kan ange.
Autentiseringsapp, till exempel Google Authenticator eller Authy, på din telefon eller annan enhet.BättreDu måste ange koden som visas i din app.
Säkerhetsnyckel till maskinvara, till exempel Yubikey eller Google TitanBästDu måste ansluta din säkerhetsnyckel till din dator. Lägg till en reservmetod så GoDaddy-guider kan fortfarande bekräfta din identitet.

OBS! Ändringar i din profil i ditt GoDaddy Min profil profilsida överförs inte till 2SV. Om du konfigurerar textmeddelanden för 2SV men ändrar ditt telefonnummer senare, se till att uppdatera ditt nummer för 2SV .

Ställ in en reservmetod för 2SV

Vi rekommenderar starkt att du ställer in en reservmetod för 2SV. Om du förlorar åtkomst till din primära 2SV-metod innan du kan ta bort den från ditt konto kan du fortfarande använda säkerhetskopian för att komma åt ditt konto. När du aktiverar 2SV ställer du in säkerhetskopian samtidigt.

För bästa resultat ställer du in din säkerhetskopia på en annan enhet. Om exempelvis SMS-textmeddelanden är din primära 2SV-metod anger du en autentiseringsapp som reservmetod.