Ställ in mitt domännamn

Att ställa in ditt domännamn är det första steget för att skapa en enastående närvaro online. Det här är ditt varumärke och hur människor hittar dig online. Tänk på att detta endast gäller om du inte har aktiverat din domän ännu.

Läs mer om hur du använder ditt domännamn med vår kort video Nedan.

1. Logga in på ditt GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Klicka på ditt domännamn i listan för att komma åt Domäninställningar sida.
  3. Klick Använd min domän . Ser du inte knappen? Det betyder att din domän redan har aktiverats, men du kan fortfarande ställa in skapa en webbplats eller en e-postadress .
  4. Välj det alternativ som fungerar bäst för din webbplats. Dina alternativ kan se olika ut beroende på dina kontoinställningar.

Läs mer