Skapa en webbplatskarta i WordPress

Du kan använda följande steg för att se till att din WordPress-webbplats har en webbplatsöversikt för att förbättra SEO-rankningen.

Det finns många insticksprogram som kan användas för detta, vi kommer att beskriva hur vi installerar Yoast SEO- insticksprogrammet. Om du väljer att använda ett annat insticksprogram, se till att du väljer ett som underhålls aktivt.

1. Logga in på WordPress .
  2. Installera ett insticksprogram i WordPress .
  3. Aktivera ett insticksprogram i WordPress .
  4. När Yoast har installerats klickar du på SEO i admin-menyn.
  5. Klicka på fliken Funktioner.
  6. Aktivera Avancerade inställningar .
  7. Titta tillbaka under SEO i admin-menyn och klicka på XML-webbplatskartor .
  8. Bekräfta att webbplatskarta-funktionen är aktiverad.